WEB-TIPS
Корисне веб-дизайнерам

Ви увійшли як Гість | Група "Guests"
Реклама...
RSS
Ви увійшли як Гість | Група "Guests"
Статистика
RSS
Ви увійшли як Гість | Група "Guests"
Ви увійшли як Гість | Група "Guests"
Календар
RSS
«  Серпень 2011  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
293031
Ви увійшли як Гість | Група "Guests"
Block title
RSS
Block content
Ви увійшли як Гість | Група "Guests"
free components and galleries

Web-Tips » 2011 » Серпень » 1 » Оплата комунальних послуг через інтернет
4:14 PM
Оплата комунальних послуг через інтернет

Завдяки проекту «Особовий рахунок користувача житлово-комунальних послуг» кияни отримали можливість оплачувати та контролювати свої комунальні платежі через інтернет.

Зареєструватись у проекті можна на сторінці Personal Account

На екрані монітора можна переглянути історію виставлених рахунків на оплату за житлово-комунальні та інші послуги, а також динаміку платежів по особовому рахунку за кожний місяць, починаючи з січня 2005 року.

Проект орієнтовано на новітні технології, розвиток електронних платежів, економію часу, паперу та зручність в користуванні. Використовуючи даний ресурс, кияни можуть проводити оплату по рахунках за допомогою карт НСМЕПVisa/MasterCard без комісії та через систему Webmoney.

За допомогою схеми «Підписки на рахунки», передбачається можливість проводити моніторинг та оплату за спожиті житлово-комунальні послуги по декількох особових рахунках, наприклад особові рахунки батьків, родичів тощо. При цьому, необхідною і достатньою умовою є проведення одноразової реєстрації. Отримані реєстраційні дані дають доступ до визначених особових рахунків.

Розробку, підтримку та інформаційне забезпечення проекту "Особовий рахунок" забезпечує Головний інформаційно обчислювальний центр. Як зазначив директор даного комунального підприємства Станіслав Каплуненко, новий порядок оплати комунальних послуг вимагає перебудови не тільки профільного підприємства, а й банківських установ. Однак вже на сьогоднішній день "Якщо у споживача є можливість оплатити комунальні послуги через Інтернет, це можна зробити незалежно від того, де знаходиться платник". В цьому безперечний плюс проекту.

Будемо сподіватись на розвиток програми і в інших містах України.

Переглядів: 2759 | Додав: Tana | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]